Leren tassen

Uniek en met de hand gemaakt.

Voor meer foto’s, informatie of vragen kunt u mij mailen op wendy_artworks@hotmail.com

Elegante schoudertas

Prijs € 115,-

Een elegante schoudertas met toch een stoere uitstraling door het gebruik van stevig donker pull up leer. Met de jaren wordt dit leer steeds mooier. Hand gestikt met een prachtig sierstiksel langs de rand. Compleet met verstelbare schouderband.

Stoere ronde crossbody tas

Prijs € 115,-

Een unieke ronde schoudertas in een stoer pull up leer. Het donkere leer toont krasjes en vouwen waardoor het in het gebruik steeds levendiger wordt. Het tasje sluit met een rits en voorop zijn nog 2 kleine insteek zakjes. Er zit een verstelbare brede band bij welke ook afneembaar is. Een exclusieve tijdloze tas.

Verfijnde crossbody tas

Prijs € 115,-

Een elegante hand gestikte schoudertas in een prachtige warme beige kleur met hier en daar een littekentje, krasje of kleurverschil, wat deze tas juist heel levendig maakt. Het sierstiksel langs de rand is in een iets contrasterend mosgroen waardoor dat er prachtig bij past. Deze tas komt met een bijpassende, verstelbare schouderband.

Lichtblauwe schoudertas

Prijs € 125,-

Een lekkere ruime, maar niet te grote schoudertas met een extra vakje. Van stevig maar toch soepel vallend leer. Het lichtblauwe leer heeft een gaaf pull up effect, door het wat te vouwen krijgt het die mooie lichtere patronen erin. Door de kleurveranderingen lijkt het wel water. De tas sluit met een magneet waaraan een gesp zit om dit te kunnen verstellen. Ook de bijpassende schouderband is verstelbaar en afneembaar.

Zacht bruin crossbody tasje

Prijs € 95,-

Dit stevige tasje is door het gebruikte leer toch heel zacht. Het blijft mooi in model en biedt ruimte aan wat kleine spulletjes. Het tasje sluit met een magneet en de sluiting is ook verstelbaar doormiddel van de gesp. Ook de afneembare schouderband kan worden versteld. Aan de achterzijde heeft het tasje nog een klein vakje.

Telefoontasje in lichtblauw

Prijs € 95,-

Dit tasje is gemaakt van een heel mooi lichtblauw pull up leer. Als je het leer buigt of vouwt zie je kleine kleurveranderingen ontstaan. Het heeft een zachte maar toch beetje stoere uitstraling hierdoor. Het tasje is ideaal om wat kleine spulletjes zoals telefoon, portemonnee en sleutels mee te nemen. Het sluit doormiddel van een magneetsluiting en de gesp is verstelbaar. Aan de achterzijde is nog een klein insteekvakje. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.

Ronde tas

Prijs € 75,-

Dit ronde tasje is gemaakt van 2 soorten leer. De basis heeft mooie overlopende kleuren en de zakjes zit een glimmertje in. Het is een wat soepeler tasje. Aan de bovenzijde sluit het met een rits. Let op: Dit tasje komt zonder schouderband.

Ronde tas

Prijs € 50,-

Dit ronde tasje is gemaakt van gerecycled leer van een oude bank. Leuk om zo een stuk leer weer een nieuw leven te geven. Het is een wat soepeler tasje. Volledig met de hand gestikt. Let op: dit tasje komt zonder schouderband.

Setje, tas & beursje

Tas € 40,-
Beursje € 15,-
Set prijs € 50,-

Dit kleine tasje is ideaal voor een avondje uit, er past mooi een telefoon in, het bijpassende beursje en bijvoorbeeld een lipstick. Het elegante kettinkje als schouderband maakt het helemaal af. Het tasje sluit met een magneetje en het beursje met een drukkertje.

Blog op WordPress.com.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag